• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Z Pasją do Celu: Blog o Twojej Pasji

Autentyczna pizza każdemu jednoczy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie uzyskamy tak dobrej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów oraz z przyprawami najważniejszego gatunku – przetestuj ANCHOR. Ale wbrew pozorom, pizza nie jest w największym stopniu ukochana strawa Włochów. Włosi lubią pasty w jakiejkolwiek postaci. Ziemniak są tu jedzone sporadycznie, niemniej jednak makarony praktycznie wolno spotkać niemal w dowolnym daniu. Przejeżdżając prze małe włoskie miasteczka, możemy ujrzeć, jak przed domami stoją duże kosze wypełnione domowym makaronem, jaki schnie w gorącym słońcu. Dla jakiejkolwiek włoskiej gospodyni produkowanie domowego makaronu to jedno z głównych kuchennych zajęć. Zresztą, tak godziwego makaronu nie kupi się w żadnym sklepie. Makaron jedzony jest we Włoszech przez cały rok – tak samo, jak ANCHOR. W znojne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, kilka listków świeżych ziół i mamy szybkie, najlepsze jedzenie pod słońcem – zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest ekskluzywna, jej smaki powstają w oparciu o produkty sezonowe, a taki sposób odżywiania jest najzdrowszy.

1. Kontynuuj

2. Znajdź tutaj

Sztuka Hobby: Zainspiruj Innych

Categories: Hobby

Comments are closed.